Preşedintele Klaus Iohannis a fost aseară la Operă. Azi este invitat la nuntă

  • În plină criză politică şi sanitară în România, şeful statului a ascultat aseară, din sală, muzică simfonică.
  • Iohannis a auzit cum Orchestra Naţională a Franţei l-a omagiat pe George Enescu.
  • Preşedintele ţării este invitat astăzi la Constanţa, la cununia civilă a Simonei Halep.
1573 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Klaus Iohannis a fost aseară la Operă. Azi este invitat la nuntă

Dirijorul Cristian Măcelaru şi peşedintele Klaus Iohannis Sursafoto: Facebook Klaus Iohannis

„Festivalul Internaţional „George Enescu” este o sărbătoare a muzicii şi o bucurie a reîntâlnirii cu cele mai prestigioase orchestre şi dirijori renumiţi. În această seară, dirijorul Cristian Măcelaru şi Orchestra Naţională a Franţei au adus un omagiu vibrant operei lui George Enescu”, a scris preşedintele aseară Klaus Iohannis, pe contul său de Facebook.

Conform unor surse, preşedintele ţării este invitat astăzi la cununia civilă pe care jucătoarea de tenis Simona Halep, 29 de ani, şi partenerul său, omul de afaceri Toni Iuruc, 43 de ani, o au programată la Constanţa, oraşul natal al dublei câştigătoare de turnee de Mare Şlem (Ronald Garros şi Wimbledon).

Se ştie că Iohannis este mare iubitor de tenis, iar, mai nou, de golf. Sibianul, care mai practică ciclismul, schiul şi drumeţiile montane, are chiar antrenor personal de tenis, este vorba despre finul său, Marius Vecerdea, organizatorul turneului Sibiu Open.

Acum câţiva ani, cu ocazia meciului de Cupa Davis dintre naţionalele masculine de tenis ale României şi Israelului, de la Sibiu, Klaus Iohannis a dorit să dispute un meci demonstrativ cu Simona Halep, dar a fost refuzat de campioană.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici