Preşedintele PSD Vaslui: Dacă eram în locul Ecaterinei Andronescu, nu aş fi acceptat postul de ministru al Educaţiei/ Ce spune Buzatu despre o posibilă candidatură a ei la prezidenţiale

Preşedintele PSD Vaslui Dumitru Buzatu a declarat, marţi pentru MEDIAFAX, că dacă ar fi fost în locul Ecaterinei Andronescu nu ar fi acceptat preluarea funcţiei de ministru al Educaţiei. Social-democratul a precizat că este „o gogoriţă” posibila candidatură a acesteia la prezidenţiale.

567 afișări
Imaginea articolului Preşedintele PSD Vaslui: Dacă eram în locul Ecaterinei Andronescu, nu aş fi acceptat postul de ministru al Educaţiei/ Ce spune Buzatu despre o posibilă candidatură a ei la prezidenţiale

Preşedintele PSD Vaslui: Dacă eram în locul Ecaterinei Andronescu, nu aş fi acceptat postul de ministru al Educaţiei

„Domnia sa a acceptat funcţia de ministru al Educaţiei, a fost întrebată şi a acceptat. Eu dacă aş fi fost în locul dânsei, nu aş fi acceptat, dar dacă a acceptat o misiune sperăm să o ducă cu bine până la capăt. Nu vreau să detaliez de ce nu aş fi acceptat”, a afirmat Dumitru Buzatu, marţi, pentru corespondentul MEDIAFAX.

În ceea ce priveşte informaţiile vehiculate în spaţiul public despre o posibilă candidatură a Ecaterinei Andronescu la alegerile prezidenţiale de anul acest, liderul PSD Vaslui a spus că este „o gogoriţă” pe care încearcă unii s-o umfle.

„Este o gogoriţă lansată, pe care încearcă unii să o umfle şi să o transforme într-un balon strălucitor. A zis doamna că va candida? Şi-a asumat-o vreun partid?”, a conchis social-democratul.

Despre alegeri, preşedintele PSD Liviu Dragnea a afirmat, la finalul anului trecut de an, întrebat despre o candidatură la prezidenţiale, că nu respinge nicio variantă, „nici cu mine, nici cu domnul Tăriceanu, nici cu altcineva”. Preşedintele PSD a precizat că trebui să fie în coaliţie o concluzie, într-un timp rezonabil, că trebuie să fie candidat unic.

Referitor la acelaşi subiect, preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a spus că trebuie analizat dacă o candidatură comună PSD ALDE la prezidenţiale nu ar fi mai oportună decât doua candidaturi din partea formaţiunilor, dar susţine că un anunţ va fi făcut după o consultare în partide.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici