Preşedintele USR Găvojdia, acuzată că ar fi bătut o tânără. Scandalul ar fi plecat de la o pereche de pantofi şi un costum de baie

Preşedintele USR Găvojdia, Ramona Dzitac, a fost acuzată de o tânără că i-ar fi furat o pereche de pantofi şi un costum de baie. În urma acestor acuzaţii, politiciana ar fi bătut-o pe tânără. Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru lovire.

14955 afișări
Imaginea articolului Preşedintele USR Găvojdia, acuzată că ar fi bătut o tânără. Scandalul ar fi plecat de la o pereche de pantofi şi un costum de baie

Sursă foto: lugojexpres.ro

Purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Aurora Voicilă, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că persoanele implicate în scandal urmează să fie audiate de poliţişti.

„A fost depusă la Poliţia municipiului Lugoj o plângere din partea unei femei pentru lovire, iar în cauză s-a întocmit un dosar penal pentru lovire. Plângerea a fost trimisă Parchetului de pe lângă Judectoria Lugoj, iar după ce se va întoarce la Poliţie vor fi audiate părţile implicate în acest scandal”, a spus Voicilă.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că dosarul penal a fost deschis pe numele Ramonei Dzitac, preşedinte al USR Găvojdia, aceasta fiind acuzată că ar fi bătut o tânără care ar fi acuzat-o de furt.

„Persoana vătămată a reclamat că femeia care a agresat-o i-ar fi furat o pereche de pantofi şi un costum de baie la o petrecere şi şi-ar fi recunoscut, ulterior, bunurile, în nişte poze. Când a contactat-o pe cea care i-ar fi furat lucrurile pentru a i le înapoia, a fost agresată”, au spus sursele.

Reprezentanţii USR Timiş au precizat că, în urma acestui incident, Ramona Dzitac s-a autosuspendat din funcţie, iar filiala judeţeană urmează să analizeze cazul şi să ia măsuri pe linie politică împotriva acesteia.

Liderul USR Timiş, despre Ramona Dzitac care ar fi bătut o tânără: A demisionat din partid

Preşedintele USR Timiş Cristian Moş a declarat că liderul USR Găvojdia Ramona Dzitac, care ar fi bătut o tânără după ce aceasta a acuzat-o că i-a furat o pereche de pantofi şi un costum de baie, a demisionat din partid.

„Noi ieri (joi - n.r.) dimineaţă am aflat. Ea nu ne comunicase iniţial nimic. Nu ştiam nimic din ce s-a întâmplat. Nu am luat nicio decizie ieri pentru că am zis că trebuie să audiem ambele părţi, să vedem informaţiile şi punctul ei de vedere. Am făcut biroul judeţean, l-am convocat. Am stat la discuţii şi ea şi-a dat demisia din USR. Nu mai este membru al USR, nu mai reprezintă USR nicăieri”, a afirmat Cristian Moş, vineri, pentru MEDIAFAX.

Acesta a adăugat că Ramona Dzitac a explicat că toată povestea a fost făcută de „duşmanii politici” pe care îi are.

„A spus că a fost un lucru făcut de alţi duşmani de ai ei politici. Noi am ascultat părţile. I-am spus punctul nostru de vedere şi ea şi-a dat demisia. Punctul meu de vedere este că nu acceptăm să se întâmple ceea ce s-a întâmplat cu niciun membru USR. Nu vorbesc acum de furt sau alte discuţii, dar contact fizic cu altcineva, acest lucru nu îl acceptăm în interiorul USR”, a conchis Moş, pentru MEDIAFAX.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici