Primarul Piedone şi 450 de poliţişti locali din Sectorul 4 au donat sânge

Primarul Sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone şi întregul efectiv al Poliţiei Locale, adică 450 de agenţi, au mers vineri la Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti pentru a dona, edilul oferind încă o zi liberă tuturor celor din administraţia locală care fac acest lucru.

150 afișări
Imaginea articolului Primarul Piedone şi 450 de poliţişti locali din Sectorul 4 au donat sânge

Primarul Piedone şi 450 de poliţişti locali din Sectorul 4 au donat, vineri, sânge (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Edilul şi cei 450 de poliţişti locali au ţinut să vină în sprijinul celor care luptă pentru viaţa lor, răspunzând apelului lansat de Ministerul Sănătăţii, care a tras un semnal de alarmă faţă de lipsa sângelui din spitale în această perioadă, se artă într-un comunicat al Primăriei Sectorului 4.

"În perioada următoare vom continua să sprijinim recoltarea de sânge pentru dotarea băncilor din spitale, atât prin aportul poliţiştilor locali, cât şi prin al funcţionarilor din cadrul autorităţii locale Sector 4. Ca să stimulăm implicarea acestora, am decis ca, pe lângă tichetele de masă şi ziua liberă, oferite prin lege donatorilor, să ofer şi eu încă o zi liberă, tuturor colegilor mei care au răspuns şi vor răspunde «Prezent» apelului meu, dăruind o şansă la viaţă semenilor aflaţi în suferinţă", a spus Piedone.

Astfel, acesta a stabilit alături de conducerea centrului planul de recoltare pentru săptămânile viitoare, organizând etapizat participarea funcţionarilor autorităţii locale a Sectorului 4.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici