Prime de Paşti de 210 lei pentru cei 1.800 de angajaţi ai societăţii Rulmenţi SA Bârlad

Cei 1.800 de salariaţi ai societăţii Rulmenţi SA Bârlad, cel mai mare agent economic din judeţul Vaslui, vor beneficia de prime de Paşti în valoare de câte 210 lei fiecare, mai mari decât cele acordate în ultimii ani, pe fondul creşterii comenzilor şi a revigorării activităţii fabricii.

150 afișări
Imaginea articolului Prime de Paşti de 210 lei pentru cei 1.800 de angajaţi ai societăţii Rulmenţi SA Bârlad

Prime de Paşti de 210 lei pentru cei 1.800 de angajaţi ai societăţii Rulmenţi SA Bârlad (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Patronatul societăţii Rulmenţi SA Bârlad a decis acordarea a 21 de tichete de masă pentru fiecare din cei 1.800 de salariaţi ai fabricii, reprezentând prima de Paşti prevăzută în contractul colectiv de muncă încheiat în acord cu sindicatul.

În valoare totală de 210 lei, prima de Paşti oferită angajaţilor societăţii bârlădene este cea mai mare din ultimii ani, în condiţiile în care, de la criza economică din 2009, aceasta nu a depăşit 150 de lei.

”Faptul că prima de Paşti este mai mare reprezintă un semnal favorabil că societatea este pe un trend ascendent. De altfel, este primul an în care fabrica nu se mai opreşte pe perioada sărbătorilor pe o perioadă mai lungă de timp, salariaţii având liber doar în cele trei zile de Paşti”, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX directorul Resurse Umane din cadrul societăţii Rulmenţi SA Bârlad, Cătălin Ghenadie.

Deţinută de holdingul turc Komassan, societatea Rulmenţi SA Bârlad a angajat în acest an peste 50 de persoane, pe fondul creşterii comenzilor de pe piaţa externă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici