Primele 15.000 de abonamente pentru Untold 2018, vândute în câteva minute

Primele 15.000 de abonamente pentru ediţia 2018 a Untold au fost vândute în câteva minute, la un preţ special de 400 de lei, au anunţat, marţi, organizatorii festivalului, citaţi de corespondentul MEDIAFAX.

1807 afișări
Imaginea articolului Primele 15.000 de abonamente pentru Untold 2018, vândute în câteva minute

Primele 15.000 de abonamente pentru Untold 2018, vândute în câteva minute

Ioana Chifor, PR manager la Untold, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că iniţial au fost puse în vânzare 10.000 de abonamente, dar numărul acestora a fost suplimentat.

”Primele 15.000 de abonamente pentru Untold 2018 au fost vândute, marţi, în primele minute de la punerea lor în vânzare. Deşi iniţial am anunţat că vor fi puse în vânzare doar 10.000 de abonamente, la ora 14, când s-a dat startul vânzărilor, zeci de mii de fani aşteptau să-şi asigure locul pentru cel de-al patrulea capitol Untold. De aceea, am decis suplimentarea numărului abonamentelor, astfel că, în doar câteva minute, 15.000 de abonamente au ajuns la cei mai înfocaţi fani ai festivalului, la un preţ special de 400 de lei”, a spus Chifor.

Potrivit acesteia, în perioada următoare va fi anunţată data la care se va lansa o nouă rundă de abonamente.

Cea de-a patra ediţie a festivalului Untold va avea loc în perioada 2 – 5 august 2018 la Cluj-Napoca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici