Primul charter din Sibiu spre Skiathos decolează sâmbătă

Primul charter din Sibiu spre Skiathos decolează sâmbătă, anunţă reprezentanţii Aeroportului Internaţional Sibiu, care deschid, astfel, sezonul vacanţelor spre insula care are peste 60 de plaje cu nisip fin şi peisaje spectaculoase.

347 afișări
Imaginea articolului Primul charter din Sibiu spre Skiathos decolează sâmbătă

Primul charter din Sibiu spre Skiathos decolează sâmbătă

Plecări din Sibiu spre Skiathos vor fi în fiecare zi de sâmbătă, începând cu 11 iunie, până pe 17 septembrie 2022.

Potrivit unui comunicat transmis de AIS, sejururile în Insula Skiathos au tarife începând cu 329 euro/pers. şi includ transport charter avion, taxe de aeroport, transferuri, asistenţă turistică în limba română şi cazare 7 nopţi în vilă turistică.

Durata zborului este de aproximativ o oră şi 30 de minute.

„Ne-am propus să diversificăm zborurile directe spre destinaţii de vacanţă de la Sibiu şi ne bucură faptul că anul aceasta vom oferi experienţe memorabile în insula Skiathos – cea mai apropiată destinaţie exotică. Este o insulă perfectă atât pentru linişte şi relaxare, cât şi pentru exploratori şi iubitorii de adrenalină. Numărul rezervărilor indică faptul că această destinaţie a fost o alegere oportună pe care am reuşit să o dezvoltăm cu reprezentanţii AeroVacanţe”, a declarat Marius Gîrdea, director general al Aeroportului Internaţional Sibiu.

În cele 4 luni de operare, Grupului Aerotravel va avea avea plecări săptămânale spre Skiathos din Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi, bineînţeles, din Sibiu. Astfel, peste 7.000 de turişti se vor bucura de o vacanţă pe această insulă.

În 2022 Grecia renunţă la toate condiţiile de călătorie şi restricţiile motivate de noul coronavirus, astfel că turiştii se pot bucura de un sejur în Skiathos fără griji sau cheltuieli suplimentare.

„Am păstrat insula noastră aşa cum ţi-o aminteşti din vacanţele anterioare: calmă, prietenoasă şi cosmopolită, cu preparate culinare gustoase şi cu distracţie pentru toate gusturile şi cu peste 60 de plaje superbe cu nisip fin, votate în 2019 de peste 600 000 de cititori Conde Nast Traveler Magazine drept cele mai bune din lume”, a declarat Thodoris Tzoumas, primarul Insulei Skiathos.

În Skiathos, turiştii au posibilităţi variate de cazare, de la vile turistice poziţionate în apropierea plajelor, a tavernelor, a magazinelor şi a staţiilor de autobuz, şi până la hoteluri de 4 stele cu demipensiune şi servicii excelente. Tariful unui sejur de 7 nopţi cu mic dejun la un astfel de hotel, cu transport charter avion, taxe de aeroport şi asistenţă turistică incluse porneşte de la 678 euro/pers.

Skiathos este o insulă mică, cu o suprafaţă de 48 de kilometrin pătraţi. Are aproximativ 7.000 de locuitori şi este un adevărat paradis natural. Insula este renumită pentru cele peste 60 de plaje cu nisip fin şi intrare lină în mare, peisajele spectaculoase, pădurile luxuriante de pini şi preparatele tradiţionale pline de savoare. Cu străzi înguste încântătoare, pavate cu piatră, oraşul Skiathos este capitala insulei, care îşi îmbie turiştii cu magazine cu suveniruri, gelaterii, taverne relaxate cu preparate delicioase şi restaurante sofisticate, precum şi cluburi cu muzică excelentă, atât occidentală, cât şi grecească.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
skiathos,
charter,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici