Problema magazinelor de la metrou. Proprietarii spun că nu au motive să elibereze spaţiul şi Poliţia nu a primit solicitare pentru intervenţie

  • Mai multe magazine de la metrou nu vor să elibereze spaţiile comerciale.
  • Poliţia şi Jandarmeria nu au primit nicio solicitare pentu o intervenţie la metrou.
  • Ministrul Transporturilor nu a declarat nimic despre situaţia de la metrou.
1288 afișări
Imaginea articolului Problema magazinelor de la metrou. Proprietarii spun că nu au motive să elibereze spaţiul şi Poliţia nu a primit solicitare pentru intervenţie

Mai multe magazine de la metrou funcţionează în continuare deşi procedurile de evacuare a spaţiilor comerciale au expirat vinerea trecută.

Unele magazine au lăsat pe geamuri afişe pe care scrie că nu vor elibera spaţiile fără o hotărâre judecătorească. Pe de altă parte, Poliţia şi Jandarmeria susţin că până acum nu au primit nicio solicitare pentru a evacua spaţiile de la metrou.

Ultima declaraţie pe acest subiect a ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă, a avut loc pe 31 martie: ”Există doar prezumţia asta, că dacă este o companie de stat şi aici sunt perfect de acord cu premierul, cu ce spune, este o gaură fără fund. Mergem înainte cu căile legale, cu evacuarea, demolarea acelor spaţii care nu au forme legale sau a celorlalte măsuri prevăzute de lege. Pe niciunul dintre fronturi, fie că vorbim despre spaţiile comerciale sau datele economice ale companiei, şi pe partea de răspundere a celor care au participat la această acţiune ilegală şi au blocat o zi metroul in Bucureşti”.

La staţia de metrou Piaţa Unirii 1, aproximativ 70% dintre spaţii au fost golite de marfă şi închise de bună voie de propietari. Restul, care încă funcţionează, vor ramâne deschise. Proprietarii spun că nu le vor închide decât în momentul în care vor avea o hotarâre definitivă a instanţei de judecată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici