Prognoza meteo de Paşte: Cum va fi vremea în noaptea de Înviere

Meteorologii spun că temperaturile vor creşte până la 22 de grade sâmbătă şi duminică şi că nu va ploua, dar că în noaptea de Înviere va fi răcoare. Astfel, potrivit previziunilor meteorologice, vremea va fi frumoasă de Paşte, temperaturile oscilând între 14 şi 22 de grade.

725 afișări
Imaginea articolului Prognoza meteo de Paşte: Cum va fi vremea în noaptea de Înviere

Prognoza meteo de Paşte: Cum va fi vremea în noaptea de Înviere (Imagine: Alex Chitu/Mediafax Foto)

Noaptea de Înviere va fi răcoroasă, dar cerul va fi senin în general, ploi răzleţe fiind aşteptate doar în vestul ţării. Temperaturile în noaptea de sâmbătă spre duminică vor varia între 0-1 grad în estul Transilvaniei până la 9-10 grade în regiunile vestice.

În Bucureşti sunt estimate 3 grade în noaptea de Înviere.

Vremea rămâne neshimbată luni, în a doua zi de Paşte, ploi izolate fiind aşteptate în zonele montane în cursul după-amiazii.

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău, pe Apropo.ro!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici