PROGNOZA METEO: Ploi abundente în estul şi sud-estul ţării. Cum va fi vremea marţi şi miercuri

În cursul zilei de marţi, vremea va fi în general instabilă, cu înnorări în majoritatea zonelor. Ploile vor fi mai frecvente şi mai abundente în estul şi sud-estul, precum şi în zona de munte, unde cantităţile de apă vor depăşi 20...25 l/mp şi local 40...50 l/mp. În restul teritoriului ploile se vor semnala local. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul extrem şi în sud-est.

1349 afișări
Imaginea articolului PROGNOZA METEO: Ploi abundente în estul şi sud-estul ţării. Cum va fi vremea marţi şi miercuri

PROGNOZA METEO: Ploi abundente în estul şi sud-estul ţării. Cum va fi vremea marţi şi miercuri

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 şi 23 de grade, iar cele minime între 6 şi 14 grade.

În Bucureşti, cerul va avea înnorări şi temporar va ploua. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 20...21 de grade, iar cea minimă de 11...12 grade

 

Miercuri, vremea se va încălzi uşor, dar se va menţine în general instabilă. Cerul va fi temporar noros şi, îndeosebi în cursul zilei, vor mai fi averse, însoţite şi de descărcări electrice, în nordul, centrul şi estul ţării şi pe arii restrânse în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 şi 26 de grade, iar cele minime în general între 6 şi 14 grade.

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău, pe Apropo.ro!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici