Programări la vaccinare: Peste 47.000 persoane programate şi mai mult de 350.000, pe lista de aşteptare în prima zi a etapei a treia

  • În prima zi a etapei a treia de vaccinare, până la ora 18.00, 47.000 persoane s-au programat.
  • 353.332 persoane s-au înscris pe listele de aşteptare pentru a fi notificate atunci când vor fi locuri disponibile.
  • Platforma de programare a fost actualizată în cursul nopţii.
809 afișări
Imaginea articolului Programări la vaccinare: Peste 47.000 persoane programate şi mai mult de 350.000, pe lista de aşteptare în prima zi a etapei a treia

Programări la vaccinare: Peste 47.000 persoane programate şi mai mult de 350.000, pe lista de aşteptare în prima zi a etapei a treia

Luni, ritmul de înscriere pe listele de aşteptare a crescut de la 322 rezervări/minut în intervalul 09.00-10.00, la 1.243 rezervări/minut între orele 11.00-13.00, ajungând la un maximum de 3.657 rezervări/minut între orele 13:00-15:00. Platforma nu a înregistrat întreruperi în funcţionare pe parcursul zilei, conform CNCAV.

Programarea se poate realiza atât online în platformă, cât şi telefonic în CallCenter, la numărul 021.414.44.25. Fiecare persoană se poate înscrie pe o singură listă de aşteptare, iar după ce este notificată că este un loc disponibil trebuie să acceseze platforma şi să se programeze în termen de 24 de ore. Dacă nu se programează în intervalul respectiv, se mai primesc încă două notificări ulterioare. În lipsa unei confirmări în acest interval de timp, persoana rămâne pe lista de aşteptare, însă pierde poziţia ocupată iniţial.

Platforma de programare a fost actualizată în cursul nopţii, iar luni dimineaţă listele de aşteptare au fost activate progresiv, potrivit unei programări pe judeţe.

De asemenea, pe toată durata desfăşurării operaţiunilor tehnice de implementare a listelor de aşteptare platforma a fost deschisă publicului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici