PROGRAMUL băncilor de Sfânta Maria. Ce sucursale vor fi deschise vineri, 15 august

Majoritatea băncilor au anunţat că nu au program cu publicul pe data de 15 august, de Sfânta Maria, dar unele vor avea unităţi deschise în centrele comerciale. Mediafax.ro prezintă programul complet al băncilor pentru vineri.

5906 afișări
Imaginea articolului PROGRAMUL băncilor de Sfânta Maria. Ce sucursale vor fi deschise vineri, 15 august

PROGRAMUL băncilor de Sfânta Maria. Ce sucursale vor fi deschise vineri, 15 august (Imagine: Octav Ganea/ Publimedia)

BCR anunţă că unităţile teritoriale retail şi centrele de afaceri corporate nu vor avea program cu publicul pe 15 august. Banca Comercială Română mai informează că a fost asigurată alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM), a automatelor de schimb valutar (ASV) şi a maşinilor multifuncţionale (MFM) ce vor fi permanent la dispoziţia clienţilor, inclusiv sărbătorile legale.

Unităţile BRD nu vor avea program de lucru cu clienţii pe 15 august, cu excepţia:

  •     Unităţilor situate în majoritatea centrelor comerciale şi a agenţiei din aeroportul Henri Coandă (Visa Tax);

  •     Agenţiilor Bran şi Poiana Braşov, cu program de lucru între orele 10.00 şi 14.00 si a agenţiei Sinaia, cu program între orele 9.00 şi 13.00.

Pe aceeaşi dată, mai scrie pe www.brd.ro, vor fi disponibile unele servicii Contact Center: opţiunile automate de consultare sold/operaţiuni şi serviciile de urgenţă dedicate posesorilor de carduri şi utilizatorilor Multix/BRD@ffice.

Banca Comercială Carpatica informează că 15 August "este zi nelucrătoare", se arată pe site-ul unităţii bancare. Aceasta mai anunţă că reţeaua de ATM-uri va funcţiona normal, iar clienţii bancii vor avea acces permanent la serviciile financiare şi prin serviciul de Internet Banking, BCC e-Smart. Deţinătorii de carduri Carpatica vor putea efectua plăţi la oricare dintre comercianţii care acceptă carduri.

UniCredit Tiriac Bank informează că sucursalele nu îşi vor desfăşura activitatea cu publicul vineri, 15 august. De asemenea, sucursala Unirii - Bucureşti va fi închisă şi sâmbătă, 16 august, potrivit unicredit-tiriac.ro.

Alpha Bank anunţă pentru vineri că sucursalele şi agenţiile din ţară vor fi închise, iar sediile Alpha Point vor fi deschise în funcţie de programul de lucru al centrului comercial.

Banca Transilvania informează pe site că nu va avea program cu clienţii pe 15 august, dar că unele sedii BT din Bucureşti vor fi deschise :

  • BUCUREŞTI UNIRII – Punct de lucru Real Vitan Mall, 9:00 – 20:00

  • BACĂU - Punct de lucru Arena City Mall, 10:00 – 22:00

  • BAIA MARE - Punct de lucru Gold Plaza Mall, 10:00 – 22:00

  • BRAŞOV – Punct de lucru Real, 9:00 – 20:00

  • CRAIOVA - Punct de lucru Real Craiova Mall, 9:00 – 20:00

  • FOCŞANI - Punct de lucru Carrefour Mall, 9:00 – 21:00

  • SUCEAVA - Punct de lucru Shopping City Mall, 9:00 – 17:00

Sucursalele Raiffeisen Bank nu lucrează de Sfânta Maria, cu excepţia unităţlor din hypermarketuri şi mall-uri. Agenţiile Raiffeisen Bank din reţeaua Selgros au program în intervalul orar 9.00-19.00, iar programul agenţiilor din mall-uri şi supermarketuri poate fi consultat în acest PDF.

Sucursalele ING Bank nu vor avea program cu publicul vineri, ING precizând, la solicitarea Mediafax, că zona de Self'Bank va funcţiona. Astfel, clienţii vor putea "face operaţiuni bancare fără asistenţa consultanţilor - retrageri şi depuneri în lei sau euro şi plăţi/ tranzacţii la multimat".

Bancpost nu a anunţat deocamdată vreo modificare în programul de lucru cu publicul pentru data de 15 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici