Punct de trecere a frontierei de stat româno-sârbe, pe canalul Bega

Executivul a aprobat vineri, printr-un Memorandum, încheierea unui acord cu partea sârbă, privind deschiderea unui punct internaţional de trecere a frontierei de stat româno-sârbe, pentru traficul internaţional de călători, pe canalul Bega.

500 afișări
Imaginea articolului Punct de trecere a frontierei de stat româno-sârbe, pe canalul Bega

Punct de trecere a frontierei de stat româno-sârbe, pe canalul Bega

Punctul internaţional de trecere a frontierei va fi deschis pentru navigaţia pe apă, trafic pietonal şi pentru biciclete, fiind amplasat între localităţile Otelec din România şi Srbsk Itebej din Republica Serbia, transmite Guvernul României.

”Pentru moment, nu se are în vedere efectuarea de lucrări de investiţii, construcţii, amenajări ori montarea de instalaţii în zona de cale navigabilă interioară. Punctul de trecere a frontierei va fi deschis zilnic, în intervalul orar 08.00-12.00 (ora României), respectiv de la ora 07.00 la 19.00 (ora Republicii Serbia). Menţionăm că transportul mărfurilor periculoase, al animalelor vii şi al produselor supuse controlului fitosanitar este interzis prin acest punct de frontieră”, se arată într-un comunicat de presă.

Citeşte şi: ŞTIRILE MEDIAFAX

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici