RADET a întrerupt furnizarea căldurii în Capitală

Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice (RADET) Bucureşti a întrerupt, joi, furnizarea de agent termic pentru încălzire, după ce trei zile consecutive, între orele 18.00 şi 06.00, temperatura medie a aerului exterior a depăşit 10 grade.

954 afișări
Imaginea articolului RADET a întrerupt furnizarea căldurii în Capitală

RADET a întrerupt furnizarea căldurii în Capitală (Imagine: Bogdan Maran/ Mediafax Foto)

RADET Bucureşti a anunţat încheierea sezonului de încălzire 2012 - 2013, astfel că începând de joi a fost întreruptă permanent furnizarea de agent termic pentru încălzire către consumatorii bucureşteni.

Întreruperea furnizării de agent termic pentru încălzire poate fi decisă dacă trei zile consecutive, între orele 18.00 şi 06.00, se înregistrează o temperatură medie a aerului exterior de 10 grade Celsius, potrivit Regulamentului pentru furnizarea şi utilizarea energiei termice.

Excepţie de la această măsură fac obiectivele speciale, precum creşele, grădiniţele şi spitalele, în cazul cărora furnizarea căldurii poate fi întreruptă doar la solicitarea scrisă a conducerilor acestora.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici