Radu Berceanu vizitează joi zonele afectate de inundaţii din judeţul Suceava

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Radu Berceanu, se află joi în zonele afectate de inundaţii din judeţul Suceava, vizita având ca scop evaluarea pagubelor şi identificarea soluţiilor de remediere a acestora, a anunţat ministerul de resort.

51 afișări
Imaginea articolului Radu Berceanu vizitează joi zonele afectate de inundaţii din judeţul Suceava

Radu Berceanu vizitează joi zonele afectate de inundaţii din judeţul Suceava (Imagine: Razvan Chirita/MEdiafax Foto)

Inundaţiile provocate de ploile abundente căzute în această săptămână în judeţul Suceava au afectat 72 de localităţi, fiind evacuate 2.390 de persoane, 501 persoane sunt izolate temporar, 47 de case sunt distruse şi 4.228 case sunt avariate.

Apele revărsate au mai distrus sau avariat mii de kilometri de drumuri naţionale, judeţene şi comunale.

Totodată, un număr de 119 poduri şi 658 de podeţe sunt distruse, 86 de poduri şi 803 podeţe sunt avariate, 33,68 de kilometri de apărări de maluri sunt distruse şi peste 11,775 kilometri avariate, iar 17.571 de hectare de teren agricol şi păşune sunt inundate, fiind înregistrate şi 30 de alunecări de teren.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici