Radu Mazăre vrea să promoveze litoralul românesc în ţările arabe

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, spune că îi va prezenta viitorului ministru al Turismului un proiect de promovare a litoralului în ţările arabe, în speranţa atragerii în România a unui număr cât mai mare de persoane din acea zonă.

412 afișări
Imaginea articolului Radu Mazăre vrea să promoveze litoralul românesc în ţările arabe

Radu Mazăre (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

"O să discut cu noul ministru, care va fi, şi o să-i pun pe masă un proiect de promovare a României în ţările arabe, în primul rând, promovare pe care o vom face prin petreceri şi cu fetele frumoase. Garantat va funcţiona. Nu există arab să vină în România, să nu plece năuc şi să vrea să se întoarcă, cu bani", a declarat Mazăre, sâmbătă noapte, într-un club din staţiunea Mamaia.

El a explicat că pentru atragerea cât mai multor turişti pe litoral va fi promovată distracţia şi crede că această reţetă este una care funcţionează.

"Sunt fericit că a căzut Guvernul deoarece pentru turism o să facem ceea ce am spus demult, o să promovăm distracţia, clubul, entertainmentul pe alte pieţe. Mamaia e plină de tineri, deci funcţionează distracţia",a explicat Radu Mazăre.

El s-a distrat în club alături de două tinere din Cluj, despre care a spus va avea grijă "să nu intre în opoziţie. Întrebat dacă sărbătoreşte intrarea USL la guvernare, Mazăre a spus: "Păi nu vezi, cu Clujul !", arătând spre cele două tinere care îl flancau.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici