Răzvan Corneţeanu a pierdut alegerile pentru Primăria Tărtăşeşti

Fostul director general al Adevărul Holding Răzvan Corneţeanu, care a candidat ca independent la Primăria comunei dâmboviţene Tărtăşeşti, a pierdut alegerile, obţinând 63 de voturi, funcţia fiind câştigată de social-democratul Ion Rusu, cu 1.364 de voturi.

1462 afișări
Imaginea articolului Răzvan Corneţeanu a pierdut alegerile pentru Primăria Tărtăşeşti

Răzvan Cătălin Corneţeanu a pierdut alegerile pentru Primăria Tărtăşeşti (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Răzvan Cătălin Corneţeanu, fost director general al Adevărul Holding, a candidat ca independent la Primăria comunei dâmboviţene Tărtăşeşti, localitatea de origine a fostului premier Adrian Năstase şi a liderului MISA, Gregorian Bivolaru, jurnalistul candidând în această comună în condiţiile în care locuieşte în Bâldana, sat component al localităţii.

Câştigător al alegerilor a fost Ion Rusu, de la PSD, care a obţinut 1.364 de voturi, şi îl va înlocui pe Cristian Costache, primarul în exerciţiu.

Răzvan Corneţeanu, fostul director general al Adevărul Holding, a candidat ca independent la primăria comunei Tărtăşeşti din judeţul Dâmboviţa, în care locuieşte în prezent.

Contracandidaţii lui Răzvan Corneţeanu la primăria Tărtăşeşti au fost: Costache Ionel Cristian - PDL (actualul primar), Rusu Ion - PSD, Cristea Constantin - PNL, Ghiţă Marin - UNPR, Bănescu Constantin - PRM, Ionescu Constantin - PPDD, Mircea Petrescu - independent, Badea Constantin - independent şi Buciumelu Ilie - independent.

Răzvan Corneţeanu a demisionat în aprilie 2010 din funcţia de director general al trustului Adevărul Holding. Înainte de a lucra la Adevărul Holding, el a condus Ringier România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici