Recompense pentru vaccinare. Ce primesc românii care se vaccinează

  • Cei care se vaccinează cu prima doză între 7-16 mai pot primi o carte.
  • O cafenea din Oradea oferă o cafea gratuit celor care se vaccinează.
  • Librăria spune că gestul este unul simbolic, nu unul discriminatoriu.
  • Campania celor de la Curtea Veche a fost un succes şi o vor extinde în toată ţara.
2999 afișări
Imaginea articolului Recompense pentru vaccinare. Ce primesc românii care se vaccinează

Recompense pentru vaccinare. Ce primesc românii care se vaccinează

Dacă până acum am văzut că cei care se vaccinează în alte state primesc bere, mâncare sau chiar marijuana, românii trebuie să ştie că şi la noi au apărut astfel de beneficii post-vaccinare.

În Oradea, persoanele vaccinate pot primi o cafea gratis, iar în Bucureşti, o carte. Antreprenorii vor să-şi pună din nou afacerile pe picioare.
 
„Noi considerăm că susţinerea vaccinării acum este şi un mesaj şi un lucru pe care trebuie să-l facem ca şi comunitate. Vrem să dăm din ceea ce şi noi facem către cei care fac  acest pas şi au curajul ca împreună încercăm să ne vaccinăm cu toţii şi să ajungem la imunitatea de turmă”, a spus Barna Nemethi, CEO Curtea Veche.
 
Campania din online a fost apreciată cel mai mult de tineri. Victor şi Cătălina au aflat de ideea librăriei de pe platformele de socializare şi au venit să-şi ridice cărţile.
 
„E un fel de răsplată că te-ai vaccinat, pe lângă propria ta siguranţă şi a celor din jur, În felul ăsta poate încurajăm mai mulţi oameni să se vaccineze şi să înţeleagă că nu e un risc să îţi faci vaccinul”, au spus aceştia.
 
Există voci care au criticat iniţiativa din cauză că ar fi una discriminatorie. Reprezentanţii librăriei spun că nu poate fi vorba de previlegii, ci de o acţiune de încurajare a vaccinării.
 
„Ceea ce dăm e simbolic. Ceea ce vrem să spunem este că vrem să sprijinim acest demers al comunităţii de a reacţiona raţional faţă de ce se întâmplă în jurul nostru”, a afirmat Barna Nemethi.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici