DOCUMENT  Restricţii anti-COVID Bucureşti. Măsurile au fost prelungite în Capitală, cu o singură modificare

  • Prefectura Capitalei anunţă prelungirea restricţiilor pentru alte 14 zile.
  • Magazinele vor rămâne deschise în Vinerea Floriilor până la ora 20:00.
  • Aceasta este singura schimbare prevăzută de Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă.
7915 afișări
Imaginea articolului Restricţii anti-COVID Bucureşti. Măsurile au fost prelungite în Capitală, cu o singură modificare

În Bucureşti rata de incidenţă cumulată la 14 zile este, sâmbătă, de 6,39 la mia de locuitori, motiv pentru care, începând de duminică, ora 00:00, se prelungesc restricţiile deja existente.

Astfel, este interzisă circulaţia persoanelor în afara locuinţei între orele 22.00 - 5.00 în zilele de luni până joi şi între orele 20.00 – 5.00 în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică.

Magazinele pot fi deschise în intervalul orar 5.00 – 18.00 în zilele de vineri, sâmbata şi duminică, iar de luni până joi până la ora 21.00.

Accesul în mall-uri se va face în aşa fel încât să se asigure distanţa de minim 2 metri între persoane, precum şi o suprafaţă de minim 7 metri pătraţi pe persoană.

Măsurile încetează când rata de incidenţă cumulată pe o perioadă de 14 zile scade sub 3,5 la mie.

Prefectul Alin Stoica a precizat că singura schimbare prevăzută de Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă este că magazinele vor rămâne deschise în Vinerea Floriilor până la 20.00.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici