Restricţii pe Autostrada A10 Aiud – Turda, din cauza unui accident; o persoană este rănită grav

Circulaţia rutieră este restricţionată, luni dimineaţa, pe a doua bandă a Autostrăzii A10, pe sensul Aiud – Turda, din cauza unui accident rutier care a avut loc între o autoutilitară şi o maşină, o persoană fiind rănită grav.

374 afișări
Imaginea articolului Restricţii pe Autostrada A10 Aiud – Turda, din cauza unui accident; o persoană este rănită grav

Restricţii pe Autostrada A10 Aiud – Turda, din cauza unui accident; o persoană este rănită grav

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, din cauza evenimentului rutier, în care au fost implicate un autoturism şi o autoutilitară, circulaţia este restricţionată pe a doua bandă a Autostrăzii A10, pe sensul Aiud – Turda, la kilometrul 52.

În urma accidentului o persoană a fost rănită grav.

Poliţiştii estimează ca circulaţia să revină la normal în aproximativ 30 - 45 de minute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici