Rezultate BAC 2018 Tulcea | Află care sunt notele şi rezultatele obţinute de elevii din Tulcea la Bacalaureat 2018

Rezultatele examenului de Bacalaureat 2018 pentru judeţul Tulcea au fost publicate pe site-ul EDU.ro. Eventualele contestaţii la BAC pot fi depuse în aceeaşi zi, în intervalul 12:00 şi 16:00. Rezultatele finale ale examenului de Bacalaureat 2018 pentru judeţul Tulcea vor fi afişate în 9 iulie.

1724 afișări
Imaginea articolului Rezultate BAC 2018 Tulcea | Află care sunt notele şi rezultatele obţinute de elevii din Tulcea la Bacalaureat 2018

Tulcea Rezultate BAC 2018 judeţul Tulcea. Află ce note au primit elevii din judeţul Tulcea la Bacalaureat 2018

UPDATE: Rezultatele examenului de Bacalaureat 2018 au fost publicate aici.

Rezultate Bacalaureat 2018 judeţul Tulcea. După multe zile de emoţii, elevii din judeţul Tulcea (Măcin, Babadag, Isaccea, Sulina) care au susţinut probele la Bac 2018 află ce note au obţinut. Primele rezultate la Bacalaureat 2018 obţinute de elevii din judeţul Tulcea vor fi afişate pe 4 iulie, până în ora 12:00, la unităţile de învăţământ în care s-au susţinut probele şi online, pe Edu.ro.

Găsiţi aici informaţii actualizate despre rezultatele obţinute de elevi la Bac 2018 >>>

Rezultatele finale ale examenului de Bacalaureat 2018 obţinute de elevii din judeţul Tulcea vor fi afişate pe 9 iulie, după rezolvarea contestaţiilor în perioada 5-8 iulie.

Note obţinute de elevii din judeţul Tulcea la Bacalaureat 2018

Mediafax.ro va publica toate informaţiile disponibile despre rezultatele obţinute de elevi la Bac 2018, inclusiv din judeţul Tulcea. Notele de la Bac 2018, sesiunea de vară, vor fi afişate şi la adresa bacalaureat.edu.ro.

Calendarul sesiunii de toamna a Bacalaureatului 2018

Pe 20 august va începe a doua sesiunea a examenului Bacalaureat 2018, pentru elevii din judeţul Tulcea (Măcin, Babadag, Isaccea, Sulina) care nu au reuşit să promoveze examenul în vară. Înscrierile se vor putea face în perioada 10-13 iulie, iar examenele vor începe pe 20 august. Primele rezultate ale examenului de Bacalaureat vor fi aflate de elevii din judeţul Tulcea pe 1 septembrie, iar rezultatele finale la Bac 2018, sesiunea de toamnă, vor fi publicate pe 6 septembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici