REZULTATE BACALAUREAT 2013 SIBIU. Promovabilitate de 63,7 la sută, cu peste 11 procente mai mare faţă de 2012

Promovabilitatea la examenul de bacalaureat este de 63,7 la sută în judeţul Sibiu, cu 11,6 procente mai mare faţă de anul trecut, au anunţat, luni dimineaţă, reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Sibiu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3143 afișări
Imaginea articolului REZULTATE BACALAUREAT 2013 SIBIU. Promovabilitate de 63,7 la sută, cu peste 11 procente mai mare faţă de 2012

REZULTATE BACALAUREAT 2013 SIBIU. Promovabilitate de 63,7 la sută, cu peste 11 procente mai mare faţă de 2012

Primele rezultate ale examenului de BACALAUREAT 2013 vor fi afişate astăzi la centrele de examinare din judeţul SIBIU. Notele vor fi afişate şi pe bacalaureat.edu.ro, portalul Ministerului Educaţiei destinat informaţiilor despre examene.

Purtătorul de cuvânt al ISJ Sibiu, Livia Creţulescu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că după centralizarea tuturor datelor de la centrele din întreg judeţul s-a stabilit că promovabilitatea în sesiunea iunie - iulie a examenului de bacalaureat este de 63,7 la sută.

"Procentul de promovabilitate înregistrat în acest an este comparabil cu cel de anul trecut. În 2012, judeţul Sibiu s-a aflat pe locul patru în ţară. În acest an suntem pe locul cinci sau şase, vom vedea exact după afişarea tuturor rezultatelor", a precizat Livia Creţulescu.

Potrivit acesteia, în sesiunea iunie - iulie 2012 promovabilitatea a fost de 52,10 la sută, adică cu 11,6 la sută mai puţin faţă de acest an.

CONTESTAŢIILE vor putea fi depuse înte orele 12:00-16:00. Vineri, 12 iulie, vor fi anunţate rezultatele finale.

În perioada 10 -12 iulie va avea loc soluţionarea contestaţiilor, iar la 13 iulie vor fi afişate REZULTATELE FINALE BAC 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici