Robert Negoiţă a ironizat-o pe Dăncilă după ce a refuzat o invitaţie: Nu-i puneam întrebări

Primarul Robert Negoiţă a ironizat-o pe Viorica Dăncilă în cadrul unei reuniuni a Asociaţiei Municipiilor, declarând că în cazul în care premierul ar fi fost prezent la eveniment, AMR s-ar fi asigurat să nu i se pună întrebări şi astfel „să nu fie pus în dificultate”.

1390 afișări
Imaginea articolului Robert Negoiţă a ironizat-o pe Dăncilă după ce a refuzat o invitaţie: Nu-i puneam întrebări

Robert Negoiţă a ironizat-o pe Dăncilă după ce a refuzat o invitaţie: Nu-i puneam întrebări

Dezamăgit de faptul că Viorica Dăncilă nu a răspuns invitaţiei de a participa la Adunarea Generală a Asociaţiei Municipiilor din România (AMR), primarul Robert Negoiţă, care este şi preşedinte al AMR, a ironizat premierul, precizând că în cazul în care ar fi venit, nu i s-ar fi pus întrebări.

„Nu pot să nu îmi exprim amărăciunea că de când există această asociaţie, nu am fost vizitaţi de prim-ministru. Am văzut că la alte evenimente participă. Puteam să ne asumăm că nu punem întrebări să nu îi provocăm dificultăţi. Putea să citească de pe o foaie”, a precizat Negoiţă în cadrul reuniunii AMR.

Prezent la eveniment, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, i-a luat apărarea premierului şi a precizat că Viorica Dăncilă este la Bruxelles, iar din acest motiv nu a putut participa.

„Premierul nu este la Bruxelles, în acest moment se află în clădirea Guvernului”, a intervenit, din nou, Robert Negoiţă.

La reuniuna AMR de miercuri participă reprezentanţi ai Guvernului României şi primarii municipiilor din România, printre care şi Gabriela Firea, primarul Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici