Român urmărit internaţional de autorităţile franceze, prins încercând să iasă din ţară prin Nădlac

Un bărbat din judeţul Olt, care era dat în urmărire internaţională de autorităţile franceze pentru a fi arestat, a fost prins la vama arădeană Nădlac, când încerca să iasă din ţară la volanul unei maşini, el fiind reţinut, transmite corespondentul MEDIAFAX.

148 afișări
Imaginea articolului Român urmărit internaţional de autorităţile franceze, prins încercând să iasă din ţară prin Nădlac

Român urmărit internaţional de autorităţile franceze, prins încercând să iasă din ţară prin Nădlac (Foto: Liviu Chirica / Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de Poliţia de Frontieră Arad, un bărbat din judeţul Olt care figura în bazele de date ca urmărit internaţional, fiind emisă o alertă de către autorităţile din Franţa, a fost prins în Vama Nădlac.

Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, se afla la volanul unui autoturism Volkswagen înmatriculat în Romania şi încerca să iasă din ţară.

"Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că persoana în cauză figurează ca fiind căutată pentru arestare şi predare sau extrădare, alertă emisă de Franţa", se arată în comunicat.

Bărbatul a fost predat unei echipe a Poliţiei Judeţene Arad şi va fi prezentat judecătorilor pentru confirmarea mandatului de arestare emis în Franţa, în vederea predării către autorităţile acestui stat.

Contactaţi de corespondentul MEDIAFAX, reprezentanţii Poliţiei de Frontieră Arad şi ai Poliţiei Judeţeane au spus că alerta emisă prin sistemul informatic nu preciza infracţiunea comisă de suspect pe teritoriul Franţei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici