Sala de jocuri unde s-a produs jaful ARMAT, amendată pentru lipsa unui plan de pază avizat

Autorii jafului de la sala de jocuri de noroc nu au fost prinşi nici după 24 de ore de căutări, anchetatorii analizând imaginile suprinse de camerele de supraveghere. Firma, care este la al doilea jaf în ultimii doi ani, a fost amendată recent pentru că nu avea un plan de pasă avizat.

1197 afișări
Imaginea articolului Sala de jocuri unde s-a produs jaful ARMAT, amendată pentru lipsa unui plan de pază avizat

Sala de jocuri unde s-a produs jaful din Piteşti, amendată pentru lipsa unui plan de pază avizat

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că anchetatorii fac cercetări în continuare pentru prinderea celor două persoane care duminică au intrat, înarmate cu un pistol şi un topor, într-o sală de jocuri de noroc şi au furat 40.000 de lei.

Imaginile surprinse de camera de supraveghere sunt analizate, oamenii legii căutând orice indiciu care să conducă la prinderea celor doi atacatori.

Aceleaşi surse au mai precizat că în urmă cu aproximativ două săptămâni, firma în care s-a produs jaful a fost amendată cu 2.000 de lei pentru lipsa unui plan de pază avizat.

În plus, în urmă cu doi ani, la aceeaşi firmă dar la un alt punct de lucru, s-a produs un alt jaf, autorul de atunci fiind prins şi condamnat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici