Salvamontista bătută la Straja - Miruna Inel ar intenţiona să îşi retragă plângerea împotriva lui Palesică

Salvamontista Miruna Inel care a fost bătută de recidivistul Constantin Palesică într-un bar din staţiunea montană Straja ar intenţiona să îşi retragă plângerea, un notar susţinând că aceasta s-a prezentat la el în birou şi a vrut să depună o cerere în acest sens.

11859 afișări
Imaginea articolului Salvamontista bătută la Straja - Miruna Inel ar intenţiona să îşi retragă plângerea împotriva lui Palesică

Salvamontista bătută la Straja - Miruna Inel ar intenţiona să îşi retragă plângerea împotriva lui Palesică (Imagine: Captura video)

Notarul Adrian Grigore Mărgineanu scrie, pe pagina sa de Facebook, că salvamontista s-a prezentat în biroul său cu o cerere de retragere a plângerii penale.

"Nu pot crede: <prin prezenta îmi retrag plângerea împotriva lui Palesică ... cu privire la incidentul din data ... din Straja...>”, scrie notarul.

Aceasta adaugă că a invitat salvamontista şi pe avocatul care o însoţea să îi părăsească biroul.

"Şi totuşi am crezut, dar i-am invitat să părăsească biroul şi să meargă unde vor deoarece calculatorul meu refuză să scrie aşa ceva. Reacţia avocatului a fost <nu vrei să speli obrazul oraşului!>. Uite că nu vreau să-l spăl”, scrie notarul.

Contactat de corespondentul MEDIAFAX, notarul a declarat că salvamontista s-a prezentat în biroul lui însoţit de avocatul lui Constantin Palesică.

"Eu am refuzat să semnez o asemenea cerere, întrucât nu mi s-a părut moral. O ţară întreagă a văzut ce s-a întâmplat”, a spus Adrian Grigore Mărginean.

La rândul ei, salvamontista Miruna Inel, întrebată de corespondentul MEDIAFAX de ce doreşte să îşi retragă plângerea, a fost evazivă în declaraţii: "Momentan nu vreau să discut despre asta... Încă nu am hotărât nimic.... ".

Întrebată dacă se fac presiuni asupra ei, Miruna Inel a răspuns: "Nu e vorba de nicio presiune. Încă nu ştiu nimic...”.

În februarie, salvamontista Miruna Inel (21 de ani) a fost bătută de recidivistul Constantin Palesică într-un bar din staţiunea montană Straja (Hunedoara), la incident asistând fără să intervină jandarmul montan Sorin Moldovan, aflat în timpul liber. Constantin Palesică a fost arestat pentru 30 de zile, Judecătoria Petroşani emiţând un mandat în acest sens, iar în cazul jandarmul montan care a asistat la incident fără să intervină, Jandarmeria Hunedoara a sesizat Parchetul Militar Timişoara.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici