Şapte turişti s-au rătăcit, joi seară, pe traseul Crucea Caraiman - Cabana Caraiman din Bucegi

Şapte turişti s-au rătăcit, joi seară, pe traseul Crucea Caraiman – Cabana Caraiman din Masivul Bucegi, echipele de jandarmi montani şi salvamontişti plecând pe munte pentru recuperarea acestora. Ei au fost găsiţi cu ajutorul unui ATV, anunţă Jandarmeria Prahova.

3168 afișări
Imaginea articolului Şapte turişti s-au rătăcit, joi seară, pe traseul Crucea Caraiman - Cabana Caraiman din Bucegi

Şapte turişti s-au rătăcit, joi seară, pe traseul Crucea Caraiman - Cabana Caraiman din Bucegi

„Persoanele în cauză au fost găsite de către salvatori la scurt timp astfel: echipa de Salvamont a recuperat două persoane de sex feminin cu ajutorul unui ATV, iar echipajul de jandarmi a recuperat restul grupului de turişti. Pe drumul de întoarcere catre telecabina Busteni, echipa de salvamont a făcut joncţiunea cu jandarmii montani, predând astfel pentru coborârea cu telecabina şi cele două persoane pe care le transporta cu ATV-ul”, conform sursei citate.

Turiştii nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, deşi în grupul respectiv exista o persoană, care avea unele afecţiuni medicale şi spunea că are ameţeli.

„Turiştii au fost coborâţi până la telecabină, urmând a fi transportaţi pe cablu până în Buşteni”, anunţă jandarmii din Prahova.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici