Şase morţi în urma unui accident rutier produs în Vaslui

Şase persoane au murit în urma unui accident de circulaţie care a avut loc, luni dimineaţă, pe un sector de drum european, în apropiere de localitatea vasluiană Bădeana, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat în afara şoselei.

2110 afișări
Imaginea articolului Şase morţi în urma unui accident rutier produs în Vaslui

Şase morţi în urma unui accident rutier produs în Vaslui (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

Singurul supravieţuitor al accidentului a murit la la Spitalul de Urgenţă Bârlad, unde ajunsese în stare gravă, astfel că numărul persoanelor care şi-au pierdut viaţa a ajuns la şase.

Singurul supravieţuitor al accidentului a fost o tânără în vârstă de 31 de ani, care a murit la spital din cauza numeroaselor leziuni suferite.

În urma accidentului, tânăra fusese aruncată din maşină pe câmp, fiind găsită de către echipajele de la ambulanţă în stop cardio-respirator.

"Până acum, s-a reuşit identificarea a două dintre victimele accidentului. Este vorba de conducătorul auto, în vârstă de 29 ani şi cu domiciliul în municipiul Bârlad, de altfel singurul cu documente de identitate asupra lui, şi de tânăra de 31 ani, cu domiciliul în localitatea Perieni, care a decedat la spital. Urmează identificarea celorlalte patru victime, ale căror cadavre au fost transportate la morga Spitalului de Urgenţă Bârlad", a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Mihaela Ştraub.

În urma accidentului petrecut luni dimineaţă pe drumul european E 581, între localităţile vasluiene Bădeana şi Tutova, cinci persoane au murit pe loc.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al judeţului Vaslui, accidentul a avut loc pe un sector de drum drept, fără ca acesta să fie acoperit cu polei, astfel că poliţiştii merg pe varianta că şoferul ar fi adormit la volan, iar maşina a lovit un ciot de copac de pe marginea drumului, iar apoi s-a răsturnat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici