Şase poliţişti din Sălaj, surprinşi de camerele video în timp ce furau combustibil din locomotive

Şase poliţişti din judeţul Sălaj au fost ridicaţi marţi de ofiţerii DGA de la domiciliile lor, aceştia fiind suspectaţi că au furat combustibil din locomotive, iar ulterior îl comercializau, au declarat surse judiciare.

113 afișări
Imaginea articolului Şase poliţişti din Sălaj, surprinşi de camerele video în timp ce furau combustibil din locomotive

Şase poliţişti din Sălaj, surprinşi de camerele video în timp ce furau combustibil din locomotive (Imagine: Zoltan Racz/Mediafax Foto)

Potrivit surselor citate, patru dintre cei şase poliţişti sunt din cadrul Poliţiei Transporturi Feroviare Jibou, al cincilea din cadrul Poliţiei locale Jibou, iar al şaselea este de la un post de poliţie rural din vecinătatea oraşului Jibou.

Cei şase poliţişti sunt suspectaţi că furau combustibil din locomotive, pe care le garau pe linii restrase, iar ulterior transportau combustibilul cu autocisterne, în vederea comercializării.

Potrivit surselor citate, în Gara CFR Jibou paza era asigurată prin personal, însă, în urmă cu o lună, au fost amplasate camere de luat vederi, imaginile înregistrate permiţând anchetatorilor să îi identifice pe cei şase.

Conform aceloraşi surse, cei şase poliţişti au fost ridicaţi marţi de la domiciliilor lor de către mascaţi, în colaborare cu ofiţeri DGA, locuinţele lor fiind percheziţionate.

Cei şase poliţişti au fost duşi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj pentru audieri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici