Video Scandal într-un spital din Prahova. IMAGINI video cu părinţii disperaţi că medicii nu intervin de urgenţă

Tatăl unui copil de 1 an şi 8 luni din Prahova este cercetat pentru distrugere şi a fost amendat după ce a provocat un scandal imens la Spitalul Vălenii de Munte, unde l-a adus pe băieţelul său opărit. Bărbatul acuză medicii că nu au intervenit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1594 afișări

Imaginile cu scandalul iscat pe holurile Spitalului din Vălenii de Munte au fost postate pe Facebook. Pe filmare se vede cum copilul plânge şi este ţinut în braţe, în timp ce rudele ţipă şi fac scandal, nemulţumite că medicii nu vin să le vadă copilul.

La un moment dat, tatăl loveşte într-o targă, iar apoi împinge targa în uşile liftului.

Bărbatul strigă: “Chemaţi o salvare”, „Moare copilul”, „Unde s-a dus doctorul?”, “Cheamă, bă, că dărâm spitalul aici” şi „Cheamă Salvarea că te omor aici”.

Ulterior, imaginile au fost şterse.

La rândul său, managerul Spitalului Vălenii de Munte, Marian Nicolae, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că familia s-a prezentat cu maşina proprie la unitate, cu un copil de 1 ani şi 8 luni, care era opărit pe aproape jumătate din corp.

”În 10 minute am chemat ambulanţa pentru că nu era de competenţa noastră. În alte 10 minute, ambulanţa a venit. Au agresat verbal şi fizic personalul medical. Medicul i-a băgat în seamă după 6, 7 minute după ce au venit. Am început o anchetă şi noi”, a declarat Nicolae.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Marian Popescu, a spus că tatăl copilul este cercetat pentru distrugere. În plus, a fost amendat, alături de alte patru persoane, pentru injurii şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici