Sediul unei bănci din Lugoj, evacuat după ce angajaţii au susţinut că au descoperit o grenadă pe un birou. Poliţia a stabilit că era un obiect din plastic, folosit la repararea unor imprimante

Poliţiştii din Timiş au stabilit că obiectul suspect, asemănător unei grenade, descoperit pe un birou de la o unitate bancară din Lugoj este din plastic şi ar fi fost folosit la repararea unor imprimante şi multifuncţionale, ”la care au lucrat nişte specialişti în cursul zilei de luni”.

4792 afișări
Imaginea articolului Sediul unei bănci din Lugoj, evacuat după ce angajaţii au susţinut că au descoperit o grenadă pe un birou. Poliţia a stabilit că era un obiect din plastic, folosit la repararea unor imprimante

Sediul unei bănci din Lugoj, evacuat după ce angajaţii au descoperit o grenadă pe un birou (Imagine: lugojinfo.ro)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Mirela Drăghicioiu, a declarat, luni seară, corespondentului MEDIAFAX, că obiectul descoperit pe unul dintre birourile băncii din Lugoj este din plastic şi ar fi fost folosit la repararea unor imprimante şi multifuncţionale.

”În urma primelor investigaţii, se pare că este vorba de un obiect din plastic, care ar fi fost folosit la repararea unor imprimante şi multifuncţionale, la care au lucrat nişte specialişti în cursul zilei de luni la respectiva bancă. Obiectul a fost ridicat şi va fi supus unor expertize tehnice, iar apoi va fi distrus. Circulaţia rutieră din zonă a fost reluată, iar în scurt timp vor pleca din sediul băncii şi specialiştii pirotehnişti”, a declarat Mirela Drăghicioiu.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) ”Banat” al judeţului Timiş, Bogdan Mutu, declara că în sediul unei bănci din zona centrală a municipiului Lugoj a fost descoperită o grenadă pe unul dintre birouri.

”Se pare că este vorba de o grenadă, nu ştim exact ce fel de grenadă, care a fost aşezată pe un birou al Băncii Carpatica din Lugoj. La faţa locului, ISU a trimis o maşină cu apă şi spumă şi o ambulanţă”, spunea Bogdan Mutu.

Angajaţii băncii au fost evacuaţi, iar circulaţia în zonă a fost închisă.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene (IPJ) Timiş, Mirela Drăghicioiu, preciza că specialiştii care se deplasează la faţa locului vor stabili exact despre ce obiect este vorba.

”Agentul unei unităţi bancare a sesizat Poliţia că pe un birou din interiorul agenţiei se află un obiect suspect. Urmează ca specialiştii care se deplasează la faţa locului să stabilească exact despre ce este vorba”, afirma Mirela Drăghicioiu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici