Şeful APIA Dolj Sergiu Drăgancea, prins în flagrant delict când lua mită

Şeful Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Dolj, Sergiu Drăgancea, a fost prins în flagrant delict, vineri, de către procurorii anticorupţie, în timp ce lua mită, potrivit unor surse judiciare.

1576 afișări
Imaginea articolului Şeful APIA Dolj Sergiu Drăgancea, prins în flagrant delict când lua mită

Şeful APIA Dolj Sergiu Drăgancea, prins în flagrant delict când lua mită (Imagine: Shutterstock/Publimedia)

Sursele citate au precizat că Sergiu Drăgancea va fi adus în Capitală, unde va fi audiat de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

În acest caz ar fi implicaţi şi alţi funcţionari de la APIA Dolj, au precizat sursele citate.

La ora transmiterii acestei ştiri, procurorii anticorupţie au plecat cu Sergiu Drăgancea de la sediul Serviciului Teritorial Craiova al DNA şi sunt în drum spre Bucureşti.

Sergiu Drăgancea are, potrivit declaraţiei de avere completate în mai 2011, un apartament de 84 de metri pătraţi în Craiova, pe care l-a cumpărat în 2008. El are un credit de 92.600 de euro, pe care l-a contractat în 2008 şi este scadent în 2038. Ca şef al APIA Dolj, Drăgancea a câştigat 51.882 de lei, el având şi acţiuni la SC Transchim SA Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici