Şeful de cabinet al IPJ Arad, reţinut după ce în locuinţa sa au fost găsite ţigări de contrabandă

Şeful Serviciului Cabinet al IPJ Arad, Cosmin Bratu, a fost reţinut, sâmbătă, după ce în locuinţa sa au fost găsite peste 500 de pachete ţigări de contrabandă. Poliţistul este bănuit că aproviziona cu ţigări suspecţii dintr-un dosar de contrabandă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4326 afișări
Imaginea articolului Şeful de cabinet al IPJ Arad, reţinut după ce în locuinţa sa au fost găsite ţigări de contrabandă

Şeful de cabinet al IPJ Arad, reţinut după ce în locuinţa sa au fost găsite ţigări de contrabandă

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş au făcut, sâmbătă, 14 percheziţii domicilare în oraşul Chişineu Criş şi în localitatea Gurba, la persoane suspectate de contrabandă cu ţigări şi constituirea unui grup criminal organizat.

În locuinţa şefului Serviciului Cabinet al IPJ Arad, Cosmin Bratu, procurorii au găsit 506 pachete cu ţigări de contrabandă.

Poliţistul a fost reţinut pentru 24 de ore, alături de alte patru persoane.

Cu toţii vor fi prezentaţi, duminică, instanţei, cu propunere de arestare preventivă pentru contrabandă calificată.

Cosmin Bratu este împutetnicit pe funcţie şi a lucrează în cadrul Poliţiei Arad din anul 1997, când a absolvit Academia de Poliţie.

”Conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad a declanşat cercetarea prealabilă disciplinară şi se vor lua măsurile legale care se impun în acest caz", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, subinspector Lorena Radu.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş, procuror Brigitte Sighete, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că din informaţiile pe care le deţin procurorii, Bratu ar fi aprovizionat alţi suspecţi în dosar cu ţigări, pe care aceştia le comercializau.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici