Şeful Poliţiei din Sânnicolau Mare, schimbat în urma unui scandal în care a fost implicat fiul său

Şeful Poliţiei din Sânnicolau Mare, comisarul-şef Eugen Costoia, a fost schimbat din funcţie luni, după ce fiul acestuia a fost implicat, alături de alte persoane, într-un scandal într-un bar, urmând să fie făcute verificări privind modul în care Poliţia a gestionat acest caz.

693 afișări
Imaginea articolului Şeful Poliţiei din Sânnicolau Mare, schimbat în urma unui scandal în care a fost implicat fiul său

Şeful Poliţiei din Sânnicolau Mare, schimbat în urma unui scandal în care a fost implicat fiul său (Imagine: Catalina Filip/ Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Timiş, Mirela Drăghicioiu, a declarat că şeful Poliţiei oraşului Sânnicolau Mare, comisarul-şef Eugen Costoia, a fost schimbat din funcţie, fiindu-i retrasă împuternicirea în baza căreia ocupa această funcţie.

"Şefului Poliţiei din Sânnicolau Mare i-a fost retrasă împuternicirea, decizia fiind luată într-o şedinţă a IPJ Timiş de astăzi (luni - n.r.). În locul acestuia a fost numit comisarul-şef Ioan Moldovan de la Serviciul de Ordine Publică. Decizia a fost luată în urma scandalului în care a fost implicat fiul lui Costoia. (...) Fiul comisarului-şef Eugen Costoia este reclamant în acest caz, astfel că nu a primit nicio sancţiune contravenţională", a declarat Mirela Drăghicioiu.

Costoia a fost numit ca interimar la conducerea Poliţiei Sânnicolaul Mare în luna noiembrie anul trecut.

Potrivit sursei citate, în noaptea de 29 spre 30 decembrie 2012 au avut loc un scandal şi o bătaie într-un bar din Sânnicolau Mare între cinci persoane, în care a fost implicat şi fiul comisarului-şef Eugen Costoia, căruia însă nu i-a fost aplicată nicio sancţiune contravenţională în urma incidentului.

Cu toate acestea, poliţiştii au întocmit două dosare penale şi au aplicat patru amenzi cuprinse între 200 şi 1.000 de lei.

Poliţiştii Biroului Control Intern urmează să facă verificări cu privire la modul de acţiune şi gestionare a acestui incident.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici