Senatorul Georgică Severin: Nu am nicio legătură cu imaginile în care Băsescu ar lovi un copil

Senatorul PDL Georgică Severin susţine că nu a deţinut niciodată imaginile în care Băsescu apare lovind un copil şi că nu are nicio legătură cu acestea, după ce liderul PNL Prahova a spus că este posibil ca imaginile să fi fost filmate de un cameraman al televiziunii conduse de el.

76 afișări
Imaginea articolului Senatorul Georgică Severin: Nu am nicio legătură cu imaginile în care Băsescu ar lovi un copil

Senatorul Georgică Severin: Nu am nicio legătură cu imaginile în care Băsescu ar lovi un copil (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Într-un comunicat dat publicităţii vineri, senatorul PDL Georgică Severin, ales într-un colegiu uninominal din judeţul Prahova, afirmă că nu a deţinut niciodată imaginile cu Traian Băsescu lovind un copil, iar în filmările făcute de televiziunea Prima TV Câmpina, pe care Severin o conducea în anul 2004, nu a apărut scena respectivă.

Severin menţionează că nu are "nicio legătură" cu aceste imagini şi susţine că îşi rezervă dreptul de a acţiona în instanţă pentru calomnie persoanele şi instituţiile media care fac conexiuni între numele său şi acele imagini.

Vineri, într-o conferinţă de presă, preşedintele PNL Prahova, Adrian Semcu, a afirmat că este posibil ca un cameraman al televiziunii din Câmpina conduse de senatorul Georgică Severin să fi realizat înregistrarea în care Băsescu apare lovind un copil.

Cotidianul "Gardianul" a publicat, joi seară, o filmare în care preşedintele Băsescu pare că ar fi lovit un copil peste faţă, în timpul unui miting electoral.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la Realitatea TV, întrebat cum comentează filmul, că se va uita la imagini şi va da o explicaţie publică, după care a spus: "Nu ştiu dacă acel copil nu a vorbit urât femeii".

"Vă asigur că o să mă uit şi o să vă dau o explicaţie. Dar zice copilul ceva? A spus ceva urât?", a spus Băsescu, întrebat despre filmuleţ.

"Poate m-a înjurat", a adăugat Băsescu.

Ulterior, preşedintele Traian Băsescu a declarat, la sediul său de campanie, că niciodată în viaţa lui nu a lovit vreun copil, al său sau al altora, susţinând că s-a ajuns "prea departe cu campania murdară" şi că acest lucru"arată disperare".

Întrebat de MEDIAFAX, vineri dimineaţă, la momentul la care, în jurul orei 3.30 , părăsea sediul său de campanie, dacă imaginile reprezintă un trucaj şi cum va demonta înregistrarea, Băsescu a răspuns: "Eu am văzut deja demontată scena pe un calculator, probabil că mâine o să o vadă şi publicul".

Băsescu a continuat arătând că "mâine" fi dată publicităţii o "demonstraţie" în acest sens făcută "de un specialist".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici