Sentinţă pentru tânărul care a provocat accidentul de la Leoni, din Argeş, în urma căruia o tânără a murit şi alte 5 persoane au fost rănite

Tânărul care anul trecut a provocat un accident la Leoni, în urma căruia o tânără a murit şi alte 5 persoane au ajuns la spital, a fost condamnat definitiv la 2 ani şi 8 luni de închisoare cu suspendare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1074 afișări
Imaginea articolului Sentinţă pentru tânărul care a provocat accidentul de la Leoni, din Argeş, în urma căruia o tânără a murit şi alte 5 persoane au fost rănite

Închisoare cu suspendare pentru tânărul care a provocat accidentul de la Leoni, din Argeş, în urma căruia o tânără a murit şi alte 5 persoane au fost rănite

Magistraţii Curţii de Apel Piteşti au decis să menţină sentinţa dată de Judecătoria Piteşti şi au dispus pedepsa de 2 ani şi 8 luni de închisoare cu suspendare în cazul tânărului care, în martie anul trecut, a ucis o persoană şi a rănit alte cinci, în curtea unei fabrici din Bascov.

Sentinţa dată de magistraţi este definitivă.

Potrivit portalului instanţelor, magistraţii Secţiei penale şi pentru cauze cu minori şi de familie din cadrul Curţii de Apel Piteşti au respins ca nefondat apelul declarat de părinţii tinerei ucise împotriva sentinţei penale pronunţate de Judecătoria Piteşti.

Astfel, Andrei Carmelea este condamnat la pedeapsa de 2 ani şi 8 luni de închisoare pentru ucidere din culpă, cu suspendare, aşa cum stabilise iniţial, în noiembrie anul trecut, Judecătoria Piteşti.

Totodată, tânărul nu va putea conduce timp de trei ani.

În martie anul trecut, o maşină condusă de un angajat al furnizorului de cabluri şi cablaje Leoni din Bascov a intrat într-un grup de angajaţi care se aflau în pauză de masă, într-un spaţiu special amenajat, iar o femeie de cetăţenie sârbă a murit pe loc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici