Serviciile BRD de mobile banking, ATM şi POS au fost întrerupte după o pană de electricitate

În urma unei avarii a reţelei de electricitate, serviciile BRD de internet şi mobile banking, a ATM-urilor şi POS-urilor, precum şi a call-center-ului băncii, au fost întrerupte, dar revin progresiv la parametrii normali, informează instituţia.

1385 afișări
Imaginea articolului Serviciile BRD de mobile banking, ATM şi POS au fost întrerupte după o pană de electricitate

Serviciile BRD de mobile banking, ATM şi POS au fost întrerupte după o pană de electricitate

„În urma unei avarii a reţelei de electricitate, funcţionarea aplicaţiilor de internet şi mobile banking, a ATM-urilor şi POS-urilor, precum şi a call-center-ului băncii, a fost întreruptă, dar revine progresiv la parametrii normali. Ne cerem scuze pentru neplăcerile pe care acest incident tehnic le poate cauza şi vă mulţumim pentru înţelegere. Serviciile sunt repuse succesiv în funcţiune. Echipele noastre tehnice lucrează la remedierea situaţiei; revenim cu detalii de îndată ce serviciile devin funcţionale”, arată banca, pe Facebook.

Taguri:
brd,
servicii,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici