Sfatul şefului Gărzii de Mediu, după incendiul din Capitală: Să ţinem geamurile închise

Fumul degajat de incendiul izbucnit sâmbătă seara în Capitală nu va ajunge peste locuinţele bucureştenilor, dar este bine ca oamenii să ţină geamurile închise, a declarat şeful Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu.

559 afișări
Imaginea articolului Sfatul şefului Gărzii de Mediu, după incendiul din Capitală: Să ţinem geamurile închise

Sfatul şefului Gărzii de Mediu, după incendiul din Capitală: Să ţinem geamurile închise

Şeful GĂrzii de Mediu a spus, sâmbătă seara, că după incendiul izbucnit în Nordul Capitalei sunt degajări mari de fum.

„Odată cu aceste degajări de fum, din cauza materialelor care ard sunt şi degajări de particule provenite din cenuşa care este ridicată de temperatura foarte mare a focului. Din fericire, în momentul de faţă şi datorită mişcării curenţilor de aer, fumul nu ajunge peste locuinţele bucureştenilor, dar, preventiv, este normal şi de bun simţ să ţinem geamurile închise, pentru că această cenuşă, în contact cu aerul rece probabil va coborî pe sol”, a spus Berceanu, la Antena 3.

Potrivit ISU Bucureşti - Ilfov, incendiul s-a produs pe terasa unui bloc cu 12 etaje aflat în construcţie.

Blocul este situat pe strada Parcului.

Primele informaţii sunt că ard butoaie cu smoală şi carton bituminat, suprafaţa afectată fiind de aproximativ 500 de metri pătraţi. S-a acţionat de la înălţime cu autoscara, echipele de pompieri au urcat la ultimul nivel şi au acţionat pentru stingerea incendiului.

Nu sunt semnalate victime, dar sunt degajări însemnate de fum.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici