Situaţie extrem de gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva. Medic: Mâncarea pentru pacienţi mai ajunge doar pentru 3 zile

Medicul coordonator al blocului alimentar din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva a depus un memoriu la Prefectura Hunedoara, în care sesizează că spitalul nu mai are mâncare pentru bolnavi.

2019 afișări
Imaginea articolului Situaţie extrem de gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva. Medic: Mâncarea pentru pacienţi mai ajunge doar pentru 3 zile

Pacienţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva ar putea rămâne fără mâncare

Potrivit memoriului depus de Codruţa Fotescu, „situaţia la blocul alimentar este extrem de gravă”.

Medicul coordonator al blocului alimentar susţine că s-a semnat contract exclusiv pentru livrarea de pui, dintr-un total de 70 de alimente necesare.

„Acest fapt afectează grav întocmirea meniului zilnic (3 mese zilnice plus gustări pentru bolnavii internaţi şi medicii de gardă”. Am semnalat de la sfârşitul anului trecut această situaţie, dar nu s-a făcut nimic. Ca o consecinţă am avut semnale de pe secţii zilele trecute referitor la meniul distribuit, cum că acesta ar fi un meniu insuficient caloric şi deficitar în proteine de origine animală”, se arară în memoriu.

Codruţa Fotescu susţine că stocul de alimente „mai ajunge cu indulgenţă doar pentru trei zile”, în condiţiile repetării aceluiaşi meniu în fiecare zi.

Mai mult, medicul coordonator al blocului alimentar se plânge şi de lipsa acută de bucătari.

Potrivit unui comunicat transmis, vineri, de Prefectura Hunedoara, aici a avut loc o întâlnire provocată de de o situaţie de criză, din cauza faptului că un computer tomograf s-a stricat. Memoriul semnat de Codruţa Fotescu a fost prezentat la această întâlnire, potrivit Prefecturii Hunedoara.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici