Şoferi care au făcut drifturi neautorizate cu maşinile în mai multe parcări din Galaţi, amendaţi de poliţiştii locali

Mai mulţi şoferi tineri au fost amendaţi pentru că au făcut derapaje controlate în parcările de la Sala Sporturilor şi de la un supermarket din Galaţi. La unul dintre evenimentele anunţate pe Facebook s-au adunat sute de şoferi, dar au venit şi poliţiştii locali.

734 afișări
Imaginea articolului Şoferi care au făcut drifturi neautorizate cu maşinile în mai multe parcări din Galaţi, amendaţi de poliţiştii locali

Şoferi care au făcut drifturi neautorizate cu maşinile în mai multe parcări din Galaţi, amendaţi

Derapajele controlate au avut loc în weekend, în două parcări din Galaţi. Prima dată au fost amendaţi, cu câte 700 de lei, cinci tineri care au fost descoperiţi de poliţiştii locali în timp ce făceau drifturi în parcarea unui supermarket.

„Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Intervenţie Rapidă şi Transport Valori, au depistat în parcarea unei societăţi comerciale de pe strada Brăilei, un grup de cinci tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 22 ani, toţi din Galaţi, în timp ce efectuau cu intenţie manevre pentru derapaj (drifturi). Au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare totală de 3.500 lei”, a anunţat Biroul de Presă al Poliţiei Locale Galaţi.

Duminică, amatorii de drifturi din judeţele Galaţi, Brăila şi Buzău şi-au dat întâlnire în parcarea de la Sala Sporturilor, anunţând evenimentul pe Facebook.

Astfel, aproximativ 200 de persoane au venit cu maşinile în parcarea de la Sala Sporturilor Dunărea din Galaţi, dar şoferii au fost întâmpinaţi de mai multe echipaje ale Poliţiei Locale, iar câţiva participanţi au fost amendaţi. Ei au încercat să mute locul de desfăşurare a concursului de drifturi.

„În parcarea de la Sala Sporturilor erau aproximativ 200 de maşini din Galaţi, Brăila şi Buzău. Şoferii s-au organizat pe Facebook. Nu aveau autorizaţie de la autorităţie locale şi am trimis la faţa locului mai multe echipaje ale Poliţiei Locale. Şoferilor li s-a pus în vedere să elibereze zona. Cei mai mulţi au acceptat, dar au fost şi şoferi amendaţi pentru drifturi, muzică la intensitate mare şi oprire interzisă. Au plecat de acolo şi s-au dus în altă parte, la Universitatea Danubius, doar că îi aşteptau şi acolo câteva echipaje de Poliţie. Până la urmă s-au împrăştiat”, a declarat la solicitarea MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi, Aurelia Bogatu Matei.

Poliţiştii locali vor monitoriza în continuare zonele în care se adună şoferii care participa la curse ilegale şi de cascadorii auto.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici