Starea deputatului Liana Dumitrescu se menţine critică. Pacienta este conectată la aparate

Starea deputatului Liana Dumitrescu se menţine critică, la o săptămână de la internare la Spitalul "Elias" din Bucureşti, ea fiind monitorizată de o echipă pluridisciplinară.

101 afișări
Imaginea articolului Starea deputatului Liana Dumitrescu se menţine critică. Pacienta este conectată la aparate

Starea deputatului Liana Dumitrescu se menţine critică. Pacienta este conectată la aparate

Pacienta este conectată la aparate pentru susţinerea funcţiilor vitale. Ea este monitorizată permanent de o echipă pluridisciplinară, coordonată de prof. dr. Ovidiu Băjenaru, şeful Clinicii de neurologie de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Medicii din această echipă au cerut puncte de vedere asupra cazului de la specialişti din Austria, Franţa, dar şi din alte ţări, unde au trimis dosarul pacientei pentru a fi analizat.

Răspunsul primit a fost că ceea ce s-a făcut în România este ceea ce s-ar fi făcut în orice clinică din străinătate, au spus, vineri, pentru MEDIAFAX, surse medicale.

De asemenea, specialiştii din afara ţării nu au recomandat transferul pacientei spre altă clinică din străinătate, considerând că acesta nu este justificat, întrucât "din păcate, nu este nimic de făcut în plus într-o altă unitate sanitară", au adăugat sursele medicale.

Deputatul Liana Dumitrescu este internată în Clinica de Terapie Intensivă a Spitalului Universitar de Urgenţă Elias pentru o afecţiune neurologică gravă şi a fost operată miercuri, starea ei fiind în continuare critică, au comunicat, joi, reprezentanţii Spitalului Elias.

Liana Dumitrescu, care reprezintă etnia macedoneană în Parlament, a mers, în urmă cu o săptămână, la Spitalul Elias, acuzând dureri puternice de cap. Starea sa s-a agravat în orele următoare, medicii fiind rezervaţi în privinţa evoluţiei ulterioare, declarau surse apropiate familiei.

Liana Dumitrescu - de profesie jurist - a împlinit, joi, 38 de ani, ea fiind născută în 20 ianuarie 1973, la Craiova.

Ea este, din 2008, deputat de Neamţ, din partea Asociaţiei Macedonenilor din România. Dumitrescu a fost deputat şi în legislatura 2004 - 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici