Surse: Autoritatea Tutelară, anchetă în 2008 la familia femeii care s-a sinucis. Rezultatele, nepublice

Autoritatea Tutelară a realizat, în 2008, o anchetă privind încredinţarea minorului la familia femeii care s-a aruncat în faţa trenului, rezultatele acesteia nu au fost însă făcute publice, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul Primăriei Sectorului 5.

875 afișări
Imaginea articolului Surse: Autoritatea Tutelară, anchetă în 2008 la familia femeii care s-a sinucis. Rezultatele, nepublice

Surse: Autoritatea Tutelară, anchetă în 2008 la familia femeii care s-a sinucis. Rezultatele, nepublice

Surse din cadrul Primăriei Sectorului 5 au declarat, pentru MEDIAFAX, că, în 2008, a fost realizată o anchetă de către Autoritatea Tutelară referitoare la încredinţarea minorului.

În acel moment, femeia avea un singur copil, iar rezultatele anchetei au fost înaintate instanţei care a judecat cazul, acele rezultate neputând fi făcute publice, deoarece nu se află sub incidenţa informaţiilor de interes general, potrivit sursei citate. Ancheta nu a fost făcută de Direcţia de Protecţie Socială, ci de Autoritatea Tutelară din subordinea Primăriei Sectorului 5, deoarece femeia avea în perioada respectivă domiciliul în Sectorul 5.

Femeia care s-ar fi aruncat, joi, alături de cele trei fetiţe ale sale în faţa trenului, suferea de depresie, ea dorind să renunţe la viaţă pentru că era gravidă în cinci luni şi nu suporta ideea de a mai avea încă un copil, potrivit unor surse apropiate anchetei.

Sursa citată arată că tânara de aproximativ 30 de ani nu suporta ideea de a mai avea încă un copil, considerând că are deja prea mulţi.

Ea suferea de despresie, fiind internată la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia” de două ori. În prezent, ea nu se afla sub tratament medicamentos.

Conform sursei menţionate, femeia îşi dădea cu pumnii în burtă pentru a pierde sarcina. De altfel, ea ar mai fi pierdut o sarcină, în trecut, după ce ar fi făcut acest gest.

Soţul tinerei care s-ar fi sinucis făcea parte din mişcarea religioasă Adventistă, unde a convertit-o si pe ea.

Mama femeii ar fi încercat în ultimul timp să o interneze din nou la Spitalul Obregia, însă nu a mai apucat.

În prezent, mama tinerei şi soţul acesteia sunt audiaţi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici