Sute de persoane au dărâmat uşa unui supermarket pentru a cumpăra zahăr la promoţie

Câteva sute de persoane din Târgovişte au dărâmat, vineri, uşa de la intrare a unui supermarket din municipiu, pentru a beneficia de o promoţie la zahăr oferită de magazin.

26 afișări

Magazinul a oferit o promoţie de şase kilograme de zahăr la preţul de 15 lei, astfel că sute de localnici s-au strâns la intrarea în supermarket cu mult timp înainte de deschidere.

Martorii au spus că în faţa magazinului s-a format o coadă de peste o sută de metri.

Iniţial localnicii au fost disciplinaţi şi liniştiţi, dar când au aflat că s-ar putea ca marfa să nu ajungă la toţi, au început să se înghesuie.

"Nici nu ştiu de ce se înghesuie, eu sunt tânăr, dar ce am văzut aici, mă îngrozeşte, s-au călcat în picioare, pe o femeie au călcat-o în picioare şi nici nu cred că a mai ajuns să ia zahăr, au dărâmat şi prima uşă de la intrare, a fost iureş mare", a declarat un tânăr care se afla în supermarket.

O situaţie similară s-a înregistrat şi la Vulcan, unde zeci de locuitori s-au înghesuit, vineri, să cumpere zahăr la preţ redus de la un supermarket din oraş, uşile magazinului fiind distruse din cauza aglomeraţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici