Tânăr de 24 de ani, prins cu 220 de kilometri pe oră pe Autostrada Transilvania

Un tânăr de 24 de ani din Miercurea Ciuc a fost surprins, miercuri, de poliţiştii Biroul de Poliţie al Autostrăzii Transilvania în timp ce conducea cu 220 de kilometri pe oră, informează Poliţia Română.

180 afișări
Imaginea articolului Tânăr de 24 de ani, prins cu 220 de kilometri pe oră pe Autostrada Transilvania

Tânăr de 24 de ani, prins cu 220 de kilometri pe oră pe Autostrada Transilvania (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

"Un tânăr din Miercurea Ciuc a fost depistat de poliţiştii din cadrul IGPR - Biroul de Poliţie Autostrada Transilvania, în timp ce circula pe Autostrada Transilvania, pe sensul de mers Gilău - Câmpia Turzii, cu viteza de 220 de km/h", se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX de Poliţia Română.

Maşina condusă de bărbatul în vârstă de 24 de ani a fost surprinsă de radar, la ora 11.33, la kilometrul 15+500 m, pe sensul de mers Gilău -Câmpia Turzii.

Şoferul a fost amendat cu 720 de lei, iar permisul de conducere i-a fost suspendat pentru 90 de zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici