Tânăr înecat în Marea Neagră. Număr alarmant de victime de la începutul sezonului estival

Un tânăr de 29 de ani a fost scos din mare mort, în zona Capul Turcului, din Eforie Nord, fiind vorba, cel mai probabil de un bărbat care fusese dat dispărut încă de sâmbătă.

2926 afișări
Imaginea articolului Tânăr înecat în Marea Neagră. Număr alarmant de victime de la începutul sezonului estival

Tânăr înecat în Marea Neagră. Număr alarmant al victimelor de la începtul sezonului estival

Scafandri ISU Dobrogea au fost chemaţi luni seara de un turist care a zărit în larg trupul unui bărbat care plutea în zona Capul Turcului, de la Eforie Nord.

Trupul bărbatului a fost scos la mal şi există suspiciunea că ar fi tânărul de 29 de ani dispărut sâmbătă, după ce s-ar fi aventurat în mare, deşi era arborat steagul roşu.

De la începutul sezonului estival, 16 persoane şi-au pierdut viaţa înecate în mare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici