Tânăr prins în flagrant cu droguri, pe care intenţiona să le vândă la un festival de pe litoral

Un bărbat de 22 de ani din Mangalia a fost prins de poliţişti cu sute de grame de droguri în maşină. Acesta a fost reţinut şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Surse din rândul anchetatorilor spun că bărbatul se pregătea să vândă drogurile la un festival de pe litoral.

915 afișări
Imaginea articolului Tânăr prins în flagrant cu droguri, pe care intenţiona să le vândă la un festival de pe litoral

Tânăr prins în flagrant cu droguri, pe care intenţiona să le vândă la un festival de pe litoral

Potrivit poliţiştilor constănţeni, tânărul de 22 de ani a fost oprit în trafic, luni, la intersecţia Drumului Naţional 39 cu Autostrada A4.

Poliţiştii au găsit în maşina acestuia 502 comprimate de ecstasy, 472 de grame de amfetamină, 374 de grame de MDMA, 0,5 grame de ketamină şi 1,4 grame de cocaină.

„În continuarea cercetărilor, poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate au efectuat o percheziţie domiciliară şi au descoperit 668,3 grame de amfetamină, 42,4 grame şi 20 de comprimate de MDMA, 9,8 grame de ketamină, 79,8 grame de canabis, 2 grame de haşiş, un cântar, 2 grindere, un laptop, un telefon mobil, precum şi 8.450 de lei şi 160 de euro”, se arată într-un comunicat al IGPR.

Surse din rândul anchetatorilor au spus că bărbatul se pregătea să vândă drogurile la un festival care are loc în acest sfârşit de săptămână pe litoral.

Tânărul a fost reţinut, iar marţi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. El este cercetat pentru trafic de droguri de risc şi mare risc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici