Tânăr ucis cu maşina în curtea unei discoteci de un şofer băut care a fugit de la locul accidentului

Un tânăr de 35 de ani a fost ucis cu maşina, în curtea unei discoteci din oraşul băcăuan Târgu Ocna, de către un şofer băut care, ulterior, a fugit de la locul accidentului motivând că s-a temut de reacţia prietenilor victimei, fiind găsit de către poliţişti la locuinţa sa din Slănic Moldova.

152 afișări
Imaginea articolului Tânăr ucis cu maşina în curtea unei discoteci de un şofer băut care a fugit de la locul accidentului

Tânăr ucis cu maşina în curtea unei discoteci de un şofer băut care a fugit de la locul accidentului

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Bacău, accidentul a avut loc în curtea unei discoteci de pe strada 9 Mai, din oraşul Târgu Ocna, în momentul în care şoferul, un bărbat de 31 de ani, din Slănic Moldova, mergea cu spatele cu maşina ca să plece din parcare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Lovit de autoturism, tânărul a căzut pe asfalt, iar apoi a fost călcat cu una din roţile maşinii. Ulterior, şoferul a plecat în trombă, lăsând victima în parcare, în agonie.

Preluat de o ambulanţă, tânărul de 35 de ani a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Oneşti, unde, din cauza rănilor suferite, a murit la scurt timp de la internare.

"În urma cercetărilor, autorul accidentului a fost găsit la domiciliul său şi apoi dus la sediul Poliţiei Târgu Ocna, afirmând că a părăsit locul faptei de frica reacţiei prietenilor victimei. Poliţiştii l-au testat pe conducătorul auto cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,10 mg/litru alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spitalul din Oneşti pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat, luni, responsabilul mass-media din cadrul Poliţiei Judeţene Bacău, Valerica Manole.

Poliţiştii băcăuani au întocmit dosar penal pe numele şoferului de 31 de ani pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici