Tânărul din Brăila, împuşcat pe stradă, a murit la spital. Agresorul este încă în libertate

Tânărul în vârstă de 28 de ani, care a fost împuşcat pe stradă, în Brăila, a murit în timpul nopţii de vineri spre sâmbătă, la spital, din cauza leziunilor suferite. După aproape 24 de ore de la incident, agresorul este încă în libertate.

3558 afișări
Imaginea articolului Tânărul din Brăila, împuşcat pe stradă, a murit la spital. Agresorul este încă în libertate

Tânărul din Brăila, împuşcat pe stradă, a murit la spital. Agresorul este încă în libertate

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Brăila, Alina Neacşu, a declarat sâmbătă că tânărul împuşcat vineri la orele prânzului a murit din cauza unor leziuni grave.

"A decedat în cursul nopţii din cauza unor leziuni incompatibile cu viaţa. A făcut stop cardiac, şoc hemoragic, a avut ruptură de vase mari, ruptură de venă cavă. A pierdut foarte mult sânge, a fost transfuzat. Medicii au stat în sala de operaţie cinci ore cu pacientul. A ieşit viu din operaţie, dar leziunile erau incompatibile cu viaţa", a spus Neacşu.

Bărbatul a fost dus la spital vineri cu răni în zona toracelui şi antebraţului drept, produse prin împuşcare cu armă letală.

După aproape 24 de ore de la momentul în care tânărul a fost împuşcat pe stradă, în Brăila, agresorul este încă în libertate.

"În continuare se depun toate eforturile pentru a fi depistat. La căutări participă şi poliţişti din judeţele apropiate", a declarat Laura Dan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Brăila.

Altercaţia a avut loc vineri, la orele prânzului, în cartierul Islaz, din Brăila. Atacatorul a folosit o armă letală lângă o şcoală din municipiu. Apropiaţii victimei au declarat că agresorul, cunoscut sub numele de “Pekenia”, era prietenul din copilărie al tânărului de 28 de ani, însă de câteva luni deveniseră rivali.

Anchetatorii nu au stabilit deocamdată de la ce a pornit scandalul între cei doi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici