Tăriceanu, avertisment legat de firmele româneşti: O să ajungem să ne plângem în pumni

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, luni, că firmele româneşti sunt ţinta instituţiilor din administraţia românească pe când cei cu capital străin sunt "bine mersi", precizând că în acest fel "o să ajungem să ne plângem în pumni".

1508 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu, avertisment legat de firmele româneşti: O să ajungem să ne plângem în pumni

Tăriceanu, avertisment legat de firmele româneşti: O să ajungem să ne plângem în pumni

"Regret faptul că firmele româneşti sunt ţinta instituţiilor din administraţia românească, care îi controlează de dimineaţă până seara, îi consideră corupţi, nenorociţi, fraudă şi aşa mai departe pe când, pe cei cu capital străin văd că sunt bine mersi, îşi văd de treaba în continuare. Nu se poate să continuăm în acest fel, o să ajungem să ne plângem în pumni!", a declarat, luni, preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

Călin Popescu Tăriceanu a mai spus că ţările din apropierea României au înţeles deja cât de importantă este sprijinirea firmelor cu capital autohton, nominalizând Polonia, Cehia sau Slovacia.

"Îndemnul meu este: vă rog, acordaţi atenţie capitalului autohton. Haideţi să găsim modalităţi să sprijinim capitalul autohton", a afirmat preşedintele Senatului.

Călin Popescu Tăriceanu a participat, luni, la Adunarea Generală a Asociaţiei Municipiilor din România.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici