Tarom: Două zboruri către şi dinspre Bruxelles au fost anulate

Compania Tarom a anunţat că două zboruri către şi dinspre Bruxelles au fost anulate, miercuri, după ce autorităţile belgiene au decis să păstreze închis aeroportul Zaventem ca urmare a atentatelor teroriste comise marţi.

150 afișări
Imaginea articolului Tarom: Două zboruri către şi dinspre Bruxelles au fost anulate

Zborurile RO 371/372 şi RO 373/ 374 Bucureşti – Bruxelles- Bucureşti de miercuri au fost anulate, a anunţat compania Tarom într-un comunicat de presă. " Pentru a veni în întâmpinarea pasagerilor care deţin un bilet Tarom către şi dinspre această destinaţie (Bruxelles), reamintim că aceştia vor fi acceptaţi fără costuri suplimentare pe zborurile Tarom spre şi dinspre Amsterdam, Paris, Londra, Frankfurt şi Munchen", a anunţat Tarom..

Autorităţile belgiene au decis să păstreze închis aeroportul din Bruxelles şi în cursul zilei de miercuri ca urmare a atentatelor comise în ziua precedentă. " Până la acest moment, o parte din pasagerii spre şi dinspre Bruxelles au fost rerutaţi pe zborurile Tarom RO363/364 Bucureşti – Amsterdam şi retur de astăzi. În acest sens, menţionăm faptul că Tarom a majorat capacitatea pentru cele două zboruri de astăzi, pentru destinaţia Amsterdam, care vor fi operate cu o aeronava Airbus A310 cu o capacítate de 209 locuri", mai transmit reprezentanţii companiei Tarom.

Compania a instalat un punct de lucru temporar în Terminalul 2 din aeroportul Schipol Amsterdam, "Compania TAROM se află în legatură permanentă cu celula de criză a ministerului Afacerilor Externe şi cu reprezentanţii ambasadelor României la Haga şi în Belgia.. Recomandăm pasagerilor noştri să consulte în permanenţă informaţiile de pe site-ul MAE cu privire la alertele de călătorie de pe întreg teritoriul belgian", mai anunţă Tarom.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici